Купівля готового бизнесу

Якщо встає питання про купівлю готового бізнесу в Болгарії, то невеликі українські компанії і приватні інвестори, в основному, вкладають свої капітали в нерухомість і сферу послуг. Попит є на готелі, ресторани, фитнес-центры, клуби, кафе, ательє і автозаправні станції. Пропозицій з продажу готового бізнесу такого роду в інтернеті досить. Але, все ж, значно більше російських інвесторів притягає в Болгарії житло і нежитлові приміщення, а також будівельні фірми.

Варто відмітити, що зареєструвати власну компанію в Болгарії досить просто. Ця процедура доступна будь-яким іноземним фізичним і юридичним особам, оскільки за законодавством не існує ніяких обмежень на участь іноземців в місцевих підприємствах.

Реєстрація компанії в Болгарії можлива в наступних організаційно-правових формах: повне товариство, командне товариство, товариство з обмеженою відповідальністю, філія, акціонерне товариство, торгове представництво, кооператив. Будь-яка реєстрація компанії в Болгарії, за винятком реєстрації філії і представництва, призводить до утворення юридичної особи і вимагає рішення болгарського окружного суду, на підставі якого компанія вноситься в Комерційний Регістр.

Оставить комментарий

avatar
  Подписаться  
Уведомление о