Які переваги дає володіння нерухомістю в цій країні?

Країна отримала «путівку» в ЄС і до березня 2011 чекає вступу в зону Шенгену, інтерес до цієї держави у потенційних інвесторів не пропав.

Для інвесторів з обмеженими фінансовими можливостями вартість нерухомості в розвинених регіонах, таких як Софія, Варна або Боровец, може здатися надмірно високою. Проте твереза оцінка проблем і витрат, пов’язаних з ремонтом будинку у видаленій сільській місцевості, показує, що вигода від дешевої купівлі дуже відносна. Таку власність іноді дуже нелегко здати в оренду. Хоча болгарська глибинка останнім часом стає усе більш популярною у эко-туристов, цей сектор тур. індустрії по своєму розвитку не йде ні в яке порівняння з традиційним курортним туризмом Болгарії.

Будинки в Болгарії так само залишаються доступними. Останнім часом кардинальної зміни ситуації варто чекати навряд чи.

Власники будинків в Болгарії, а також житловій нерухомості в інших країнах отримують масу переваг, серед яких, :

  • Додатковий прибуток від нерухомості. Вартість оренди в Болгарії вілл апартаментів і вигідно відрізняється від цін готелів. Оренда в Болгарії і інших теплих країнах дозволяє на відпочинку не залежати ні від кого і ні від чого. Для Вас же, як потенційних власників, здача в оренду в Болгарії або іншій курортній країні вілл або квартир — це надійний спосіб отримання доходу без яких-небудь витрат часу і додаткових грошей.
  • Купуючи Болгарії, нерухомість в Болгарії ви можете не турбуватися про акліматизацію. У цій країні відмінний клімат, тут сама природа потурбується про Ваш відпочинок. Безліч об’єктів нерухомості (будинків, квартир) тут продається безпосередньо біля моря або гірськолижних підйомників.

Відпочинок круглий рік. Маючи будинок в Болгарії, відпочивати на               морі можна 365 днів в році.

  • Нерухомість Болгарії постійно росте в ціні внаслідок збільшення попиту на неї. Найближчим часом (березень 2011 року) Болгарія вступить в Шенген, після чого очікується різкий стрибок цін на нерухомість. Отже, купити будинок в Болгарії, з вашого боку — вигідне вкладення капіталу.
  • В той же час нерухомість в Болгарії коштує незрівняно менше, ніж в Україні. Розкішна вілла в Болгарії на березі моря обійдеться вам у декілька разів дешевше, ніж невелика квартира в Києві.
  • Будучи власником нерухомості в Болгарії, ви зможете вільно подорожувати по Європі, оскільки ця країна скоро вступає в Шенген.
  • Придбаваючи нерухомість в Болгарії, ви забезпечуєте собі можливість європейського громадянства.
  • Болгарія – країна зі стабільно розвитою економікою.
  • Болгарська і українська мови дуже схожі, тому, купивши будинок в Болгарії, у вас не виникне непереборного мовного бар’єру.
  • Населення Болгарії дуже дружелюбне та гостинне.
  • Болгарія славиться як морськими ( Золоті піски, Албена, Сонячний берег, Созополь, Варна, Бургас, Примор’я), так і гірськолижними курортами (Банско). Таким чином країна надає можливості цікавого відпочинку в усі сезони.
  • Екологія країни знаходиться на високому рівні. Тут прекрасне повітря, дуже багато зелені і кольорів. Ось чому, купивши будинок в Болгарії, ви зможете приємно не лише проводити час відпустки, але і жити. Познайомтеся, наприклад, з нерухомістю Болгарії у Варні.
  • Ще одним не мало важливим плюсом розташування Болгарії є те, що купивши будинок, квартиру або земельну ділянку, Ви автоматично стаєте сусідом таких країн як Туреччина, Греція, Югославія і Румунія що дає Вам можливість відвідувати курорти і пам’ятки цих країн на машині за допомогою транзитної візи.
  • Власник нерухомості в країні Шенгенської зони з купівлею нерухомості автоматично отримує право на річну мультивизу. Болгарія, хоча і підписала Шенгенську угоду, але доки залишається поза Шенгенською зоною.

Оставить комментарий

avatar
  Подписаться  
Уведомление о